Uiteraard gaan wij zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk met je persoonsgegevens om. In dit privacybeleid leggen wij uit waarom Boekhandel Bloks gegevens van je vraagt en hoe wij daar mee omgaan. Jouw data inzien? Dat kan.

Wie zijn wij?

Boekhandel Bloks is zelfstandige boekhandel in het hart van Zwolle. Ons postadres is Papenstraat 6, 8011 PL Zwolle. Wij zijn ingeschreven in het Handelsregister in Zwolle onder nummer 68498810.

Wij verwerken je persoonsgegevens om een aantal redenen:

  • Voor het ontvangen en versturen van je bestelling en het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties.
  • Om te kunnen voldoen aan wet- en regelgeving.
  • Voor activiteiten gericht op de vergroting van het klantenbestand en marketingactiviteiten.
  • Om producten en diensten te ontwikkelen en algemeen beleid te bepalen
  • Voor statistische analyses

Je bent niet verplicht om je persoonsgegevens aan ons te verstrekken. In dit geval willen wij je erop wijzen dat de mogelijkheid bestaat dat wij je een product niet (langer) kunnen aanbieden. Wij laten je dat dan zo snel mogelijk weten.

Wij gebruiken cookies op onze website

Een cookie is een klein (tijdelijk) tekstbestand voor op uw computer, tablet of mobiele telefoon. Deze cookies zorgen er voor dat u op onze website niet steeds dezelfde informatie te zien krijgt of moet invoeren. Zo kunnen wij de website gebruikersvriendelijker maken en u ook steeds relevante informatie aanbieden. Dat maakt het voor u makkelijker. Ga voor meer informatie over ons cookiebeleid naar https://www.boekhandelbloks.nl/cookies.

Welke rechten heb je?

  • Het recht op inzage, correctie en eventuele verwijdering van je persoonsgegevens.
  • Het recht om ons te vragen de verwerking van je persoonsgegevens te beperken of staken als wij niet de juiste persoonsgegevens verwerken.
  • Het recht om je toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens te allen tijde in te trekken. Het kan dan zijn dat wij je een product of een dienst niet langer kunnen aanbieden.
  • Het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens.
  • Het recht om je persoonsgegevens op te vragen zodat je deze kunt doorsturen naar een andere partij. Ook kan je ons vragen om uw persoonsgegevens door te sturen naar een andere partij.

Wil je van deze rechten gebruikmaken, of heb je andere vragen over onze verwerking van persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via info@boekhandelbloks.nl. Of verzoek toegang tot jouw data.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Disclaimer

Wij spannen ons in om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website en mobiele diensten correct is. Het kan echter voorkomen dat de informatie onvolledig of onjuist is. Boekhandel Bloks is niet aansprakelijk voor eventuele schade die uit het gebruik van de informatie is ontstaan. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor sites die wij niet onderhouden, waarnaar wordt verwezen of die verwijzingen naar onze site bevatten. Boekhandel Bloks mag de inhoud van deze site en mobiele diensten zonder kennisgeving wijzigen.